Netherland

Tips om de rijtheorie-test te doorstaan


0
Categories : Rijtheorie

Het behalen van je rijexamen gaat niet alleen over het behalen van de praktijktest. Daarvoor moet je het rijexamen afleggen. Om deel te nemen aan de theorie-test heb je £ 23 nodig. Als u faalt, moet u de vergoeding helaas opnieuw betalen.

Leer van uw rijlessen:

De meeste mensen denken dat de rijlessen niets met de theorie te maken hebben, wat niet waar is. De rijlessen kunnen je helpen om je theorie beter te leren. De theorie en de praktische lessen werken samen om beginners te helpen alles te ontdekken over het soepel autorijden.

Houd de cbr theorie leren in gedachten als je praktische rijlessen krijgt en probeer de theorie te gebruiken in je rijgedrag.

De beste leerlingen zijn degenen die vragen stellen. Als je iets niet begrijpt, wees dan niet verlegen en vraag het je rij-leraar. Het is hun taak om u te faciliteren, zodat u maximaal begrip krijgt. Misschien kunnen ze de theorie zelfs in realtime demonstreren. Je kunt Verkeersborden.nu bezoeken om alle verkeersborden door te nemen en te oefenen.

Gebruik de toegewezen tijd verstandig:

Je krijgt 50 meerkeuzevragen. Probeer elke vraag binnen 60 seconden te beantwoorden. Markeer de vraag die meer dan een minuut duurt om op te lossen. Een ding om te onthouden is dat niet alle vragen een hele minuut nodig hebben om te beantwoorden. Tussendoor zou je 2 of 3 vragen per minuut moeten kunnen oplossen.

Als u 50 vragen binnen 50 minuten of minder voltooit, heeft u nog steeds de tijd om uw test opnieuw te doorlopen om uw fouten te achterhalen en te corrigeren.

Het gevaarherkenningsgedeelte van de theorie-test zal 14 videoclips bevatten, elk één minuut lang. In één video wordt je gevraagd om twee gevaren te identificeren en de rest gaat over één enkel gevaar dat je kunt herkennen.

Tussen de twee secties van de theorie-test heb je drie minuten om je zenuwen te kalmeren. Zorg ervoor dat je tijdens de test geen stress hebt en ontspan je geest en ogen.

Copyright - 2020 All Rights Reserved