Netherland

De uitleg van bitcoin


0
Categories : Crypto en fiat

Heel eenvoudig: bitcoin is geld.

Bitcoin is in de eerste plaats een nieuwe vorm van geld. Het is een nieuwe manier van denken over geld, geld opslaan, geld overmaken en omgaan met en organiseren van geld.

Het is een ruilmiddel, zoals de Amerikaanse dollar of het Britse pond, maar het is digitaal en gebruikt coderingstechnieken om de creatie ervan te controleren en de overdracht van geld te verifiëren.

Bitcoin kopen tips

Bitcoin was de eerste cryptocurrency en hoewel er veel meer cryptocurrencies zijn, is bitcoin de originele en veruit de grootste. Cryptocurrency is een combinatie van twee woorden: Crypto en valuta. Je kunt Bitcoin online kopen via ideal

Crypto is een afkorting voor cryptografie, een softwaretechnologie die wordt gebruikt voor het beveiligen en verbergen van informatie. Valuta betekent gewoon een geldsysteem.

Zet crypto en valuta bij elkaar en wat je hebt is elektronisch geld dat een manier heeft om te controleren hoeveel eenheden ervan kunnen worden gemaakt, wat ook is veilig beveiligd om hacking en duplicatie te voorkomen.

De koers van Bitcoin moet je natuurlijk goed in de gaten houden. Bitcoin werkt peer-to-peer die de noodzaak voor banken om op te treden als tussenpersoon tussen digitale transacties verwijdert. In plaats daarvan kunt u rechtstreeks geld naar iemand anders sturen, terwijl u tegelijkertijd de transactie op de bitcoin-blockchain registreert.

De bitcoin-blockchain is gedecentraliseerd, wat betekent dat deze niet vanaf één centrale locatie wordt gehost, maar eerder op veel locatiepunten over de hele wereld. Dit is op een aantal manieren nuttig. Ten eerste betekent het dat het bijna onmogelijk is om te hacken en ten tweede betekent het dat niemand de bitcoin-blockchain bezit, net zoals niemand e-mail bezit.

Cryptocurrency biedt de vrijheid om uw eigen geld te beheren zonder dat u een institutionele tussenpersoon zoals een bank nodig heeft.

Copyright - 2020 All Rights Reserved